About ME

Mijn naam is Tamara en wie ik ben is een ellelange zoektocht geweest. 

Hoe je in het leven mag staan? Hoe je omgaat met jezelf wegcijferen, nooit genoeg zijn of goed kunnen doen? Eindeloos compromissen sluiten en vluchten. Tot je lichaam op een dag stop zegt! Letterlijk en figuurlijk ging het licht uit en na eindeloze onderzoeken en de ene na de andere arts te bezoeken kreeg ik de diagnose Fybromyalgie. 

Uiteindelijk vond ik iemand die naar mijn verhaal luisterde en die zei
“Tamara, we gaan je anders in het leven zetten”

Dankzij vele coachings vond ik mijn weg en ontdekte ik dat ook ik veel mensen kan helpen door zelf te gaan coachen. 

Ik vond mijn nieuwe uitdaging! Opleidingen, scholing en bijscholingen, eigen ervaring met verlies meemaken en plusouder zijn, meditaties, chakrahealings en de kracht van edelstenen dragen bij tot de kracht van mijn coachings voor jou. Maar ook uiterlijke schoonheid om je binnenste kracht bij te zetten door schoonheidsverzorging, make-up, de juiste kleur en styling, mooie nagels, … Kortom stralen vanbinnen en vanbuiten! Krachtiger in het leven staan door je verhaal te vertellen, met volle moed verdergaan en bijgestaan worden door de juiste coach daar leef ik voor. Genieten van het leven en de kleine dingen. Daar gaan we voor! Dat is wie ik ben! 

 

 

Mijn tweede grote passie? Dat zijn dieren! Ik ben de trotse hondenmama van Luna en Zano en het kattenpersoneel van Noxy, Fenna, Shyra, Nala & Qweeny. 

Van kleins af was ik al zot van katten en ik had nooit durven denken dat ik iets met dieren zou gaan doen. 

In 2014 kwam Bie op mijn pad. Een katje dat zoveel haar had en enorm veel haar verloor. Zij was mijn inspiratie om zelf kattentrimmer te worden op een kat- en vachtvriendelijke manier. Tijdens de opleiding bleek werken met dieren echt mijn ding te zijn. Ik had de kriebels gevonden!  

Ik heb ook de kans gekregen om verschillende studenten onder mijn hoede te hebben en het katvriendelijke trimmen aan te leren. 

In de loop der jaren heb ik ook honden leren trimmen voor diegene die in andere salons niet welkom meer waren vanwege hun gedrag en ja hoor stap voor stap worden deze dieren ook geholpen om getrimd te worden. 

Ondertussen vind ik het ook heel belangrijk om bijscholingen te doen en ben ik terug begonnen met opleiding hondentrimmen om verdere technieken uit te breiden.

Ook konijntjes behoren tot mijn klantjes. Deze lieverds verdienen ook de beste zorgen voor hun vacht. Hun welzijn is eveneens belangrijk net als dat van katten en honden. 

Omdat het begrijpen van gedrag heel belangrijk is om goed met de dieren te kunnen werken heb ik me verdiept in kattengedrag. Vermits coaching mijn andere passie kan ik beide perfect combineren met gedragadvies voor katten. 

En last but not least zorg ik voor oppas aan huis tijdens je afwezigheid. 

Een bijzige bij, een veelzijdige dame met grote passie en interesse voor mens en dier waarbij mijn klanten zich goed doen voelen, begrepen voelen en het verhogen van hun welzijn enkele basisprincipes zijn die ik meedraag. Op deze manier heb ik mijn pad gevonden. Op deze manier kan ik zijn wie ik ben.  

"Samen maken we van jou een sterker persoon."

"Stralen in mind, body en soul"

"Werken met dieren is een droomjob! Zij verdienen de beste zorgen"